Next

Previous

Portfolio

IMG_2720.jpg

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

The clinic, located in the heart of Vancouver, has undergone an internal renovation by the "Kipp Design + Build" group. Proxima was in charge of designing and furnishing the lighting system.

The design concept was to provide a calm and clean space suited for this application, therefore a minimal design was chosen and implemented. The 4000k color temperature was used throughout the project, close to natural white light.

Uniform soft linear lighting was custom designed for corridors and can be controlled if deemed necessary.

IMG_2723.jpg
IMG_2705.jpg
IMG_2724.jpg
IMG_2713.jpg

In order to light up posters and signs on the wall, the "Roni-WW" series was used. 

Also, some decorative fixtures were designed and furnished to compliment the clinic's internal design and decoration. 

For examination rooms uniform flat lighting was used to eliminate shadows.

To avoid glare in the receptionist's computer screens, the "Darklans" fixture was utilized.